L'afany de guarir o alleujar,
justifica el nostre esforç i ens assenyala el futur

Antoni Esteve i Subirana (1902-1979)

Esteve estratègia R+D

Estratègia R+D

El nostre objectiu és descobrir i desenvolupar nous medicaments que aportin valor terapèutic significatiu i millorin la qualitat de vida dels pacients. Els projectes de R+D estan enfocats a posar a disposició de pacients i professionals sanitaris solucions a necessitats terapèutiques no cobertes adequadament amb els tractaments disponibles.

seguir llegint

PARTNERSHIP

El partnership ha estat al centre de les activitats d'ESTEVE des de la nostra fundació. Mitjançant acords de col·laboració i aliances estratègiques amb empreses de tot el món, fomentem la innovació, assolint excel·lents resultats i un creixement sostingut.

seguir llegint
Esteve partnership

SOSTENIBILITAT

Vetllem per l'equilibri econòmic, social i mediambiental de la nostra activitat.

seguir llegint

Productes i serveis

Cobrim tot el cicle de vida del medicament: el desenvolupament del principi actiu, la creació de medicaments innovadors i la producció de fàrmacs genèrics.

seguir llegint

Esteve en xifres

813M€

vendes

netes

74.7M€

inversions

R+D

546M€

vendes

internacional

2473

empleats

en plantilla

al món

Presència al món

Fomentar la internacionalització és un dels principals eixos de creixement i futur de la nostra organització.

Notícies

LA GESTIÓ EFICIENT DELS RECURSOS, TENINT EN COMPTE LA SATISFACCIÓ DELS PACIENTS I LA MILLORA DE LA SALUT, CLAU EN L’ABORDATGE DEL DOLOR CRÒNIC

L'objectiu de la trobada ha estat aportar respostes als actuals reptes dels gestors sanitaris, contribuint a l'optimització dels recursos disponibles, a la sostenibilitat del sistema sanitari i, sobre...

llegir més

LA CONSELLERIA DE SANITAT I ESTEVE REALITZARAN UNA ENQUESTA A LA POBLACIÓ SOBRE ALFABETITZACIÓ EN SALUT

L'objectiu és saber quina és la capacitat de les persones per accedir, entendre i utilitzar la informació de salut i dels serveis sanitaris per millorar la seva salut.

Això permetrà elabo...

llegir més

LA INICIATIVA "LATIDOS QUE SUMAN", ESCOLLIDA MILLOR IDEA 2017 PER DIARIO

La cursa solidària i virtual "Latidos que suman", impulsada per ESTEVE amb la col.laboració de l'Associació Espanya Salut per incrementar el nombre de desfibril.ladors al mateix temps que es promouen ...

llegir més

El present lloc Web fa servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i analitzar els hàbits de navegació de l'usuari. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació visitant la nostra política de cookies.